Rólunk


Sicra villanypásztor készülékekről

Készülékeink 100%-ig magyar termékek. Számunkra első a biztonság, így a Sicra villanypásztorok 12V-os akkumulátorról vagy 12V-os hálózati adapterről, egyenfeszültségről működnek. Termékeink mind az EU-s EU EN60335, mind pedig a magyar MSZ1585 szabványoknak maximálisan megfelelnek.

A nagyfeszültségű impulzuscsomagok sem az állatokra, sem pedig az emberekre nem ártalmasak, a minimális áramerősség miatt semmiféle élettani hatásuk nincs!

A villanypásztor készülékek nem csak kutyák kordában tartására szolgálnak, kínálatunkban a 0,25 Joul-os kiskert-védelmező készüléktől a 3 Joul-os nagyteljesítményű készülékekig többféle termék megtalálható.

Sicra EF001:
- kiskertek védelméhez; 100-150m-ig
- rövid szőrű kutyákhoz

Sicra EF002:
- nagyobb testű kutyákhoz, lovakhoz hosszabb/max. 1-1.5km/ távra
- rövidebb távra szarvasmarhákhoz /400-500m/

Sicra EF003:
- vadvédelemhez, gyapjas haszonállatokhoz
- 3 Joul-os ütőenergia 3-4 km-es távra

A láthatatlan kerités rendszerereinkről

Villanypasztor02A vevői igények a villanypásztorok mellett megkövetelték az Eb-őr rendszerek forgalmazását is. Termékeinket közvetlenül a gyártótól importáljuk, így az Ön számára azok versenyképes áron elérhetőek. Minden termékhez szakértő tanácsadást, ábrákkal kiegészített magyar használati és beüzemelési útmutatót, valamint 1 év garanciát biztosítunk.

Fő termékeink az W227 és W227B típusú láthatatlan kerítés rendszerek. (A két típus között alapvető különbség, hogy a W227B már beépített Li-ion akkuval rendelkezik.) A villanypásztortól eltérően ebben az esetben a nagyfeszültségű vezeték kifeszítése helyett egy antenna kábel jelez a kutya nyakában lévő nyakörvnek, ha az állat megközelíti a számára tiltott területet. Ezt a kábelt vagy a föld alatt vezetjük el, vagy a kerítésen rögzítjük. A vezetéktől való távolságot egyszerűen beállíthatjuk egy potméter segítségével.

Termékpalettánk hamarosan bővül: 
- beltéri vezeték nélküli eb-őr rendszerrel, ami házon belül nyújt segítséget a kutyák számára a tiltott területek kijelölésében 
- ultrahangos ugatásgátló nyakörvvel, ami a nem kívánt éjszakai zajongást hivatott megszüntetni